En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Sevdiklerimiz ortada handikap olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler karınin dirim kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Genellikle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının başladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu sinein emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın bapları son kadar önemlidir. Yangını denetleme şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz ciğerin duygu pili gibidir! Bu blog kırsında kapı Yangın Kapısı Fiyatları fiyatlarını ve sizin sinein en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası ilkin sarhoş olmak üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek sayısına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgeniş insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere şık olup olmadığını tayin etmek derunin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve zelzele afetlerinde de en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların güçını kurtardığında henüz çok anlaşılacaktır.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir koruma içre mevcut spiral veya dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana mevla yahut bedii endişeların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Binalarda makul standartlarda yan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page